Välkommen till höstens lunchfilmer-ett lättviktigt evenemang!

Lättviktig är höstens tema. Vi börjar med att visa filmen Apollo 11, en film som kretsar kring huvudpersonen Niel Armstrong, som var den första människan som i ganska tyngdlöst tillstånd satte sin fot på månen.

Under pausen bjuds det på en lätt luchmaka (föranmälan-medlem), kaka och kaffe, eller om man så vill, en annan dryck av det lätta slaget. Allt kan avnjutas i foajén.

Passa på att lyssna på Calatea, en liten och välspelande duo från Sverige med egenskriven musik.

Efter lunchpausen får du uppleva filmen "And then We Danced", en film där de lätta dansstegen leder till nya relationer.

Program

10.00-Apollo 11 (1 tim 33 min)

11.45- ca 12.20-Lunchmusik- Bandet Calatea uppträder på scenen vid Kulturbaren i foajén (ingår i filmbiljetten- enbart konsert kostar även 50 kr i inträde. Kontant eller Swish

12.30-14.30- And then We Danced (1 tim 53 min)

Välkommen!

 

 

Registrera er för vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vårt nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som skickas ut inför visningar som påminnelse och för att ge aktuell information som styrelsen vill delge våra medlemmar.

Denna skickas från en extern tjänst som heter mailchimp och tillåter att vi skickar ut till alla medlemmar utan att det skall bli problem med antalet utskick. Registrera er genom att fylla i formuläret till vänster. De som lämnat på lapp fyller vi i men för att vara säker på att ni är registrerade kan ni ändå registrera er här. man kan bara registreras en gång.