Trollhättans filmstudio är en förening som visar kvalitétsfilm på Hebeteatern-Folkets Hus-Kulturhuset för en låg kostnad.


När du kan se våra filmer: Söndagar och Tisdagar (varannan vecka-våren och hösten) kl. 19.00 (Söndagar)/18.30 (Tisdagar)

Du kan välja att se två serier på normalt sju filmer. En serie filmer går på söndagar,en annan serie filmer går på tisdagar. För närmare info om datum: Se programmet!

Genom att betala in avgiften för en av serierna, eller båda, blir du automatiskt medlem i Trollhättans Filmstudio. 

 Filmcaféet: Serverar kaffe, té och goda hembakta kakor och är öppet en timme före visningen startar.

 

Så här gör du för att kunna bli medlem och se film

 

1. Bestäm dig för vilken av serierna du vill kunna se (tisdagar-söndagar eller båda)

2. Förköp: Betala in 200 kr/serie (två serier=400kr) via denna hemsida (länk till Tickster) eller i receptionen på FH-Kulturhuset i Trollhättan.

3. "Tickster"-biljetten byter du ut mot medlemskortet i FH-Kulturhusets reception före första filmen du ska se.

Rabatter

Rabatt 50 kr: anställda i Västra Götalandsregionen och på Högskolan Väst, anställda iTrollhättans Stad som är medlemmar i personalföreningen Rabatten, Högskolans studenter (mot uppvisande av kårleg) samt KFV-anställda.

 

Kontakt

Mats Frendberg 0520-715 17

Jan Faxér 0520-42 34 56

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Registrera er för vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vårt nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som skickas ut inför visningar som påminnelse och för att ge aktuell information som styrelsen vill delge våra medlemmar.

Denna skickas från en extern tjänst som heter mailchimp och tillåter att vi skickar ut till alla medlemmar utan att det skall bli problem med antalet utskick. Registrera er genom att fylla i formuläret till vänster. De som lämnat på lapp fyller vi i men för att vara säker på att ni är registrerade kan ni ändå registrera er här. man kan bara registreras en gång.