Årsmöte 2023

Tid: Söndagen den 26/3 kl. 17.00 - 18.00 Plats: "Kulturbaren" i FH-Kulturhuset.

Efter mötet, klockan 18.00 visas en extra film (klassiker-publikens val) för alla medlemmar, även de som inte var med på mötet. Tag med medlemskortet. Filmen är gratis för alla medlemmar.

Plats: FH-Kulturhuset-Kulturbaren (foajen till Hebeteatern)

Du som är med medlem i vårens filmstudios (Söndagsstudion eller Tisdagsstudion) är välkommen att rösta på årsmötet. Ta med medlemskort.

Som medlem har du också möjlighet att lämna in förslag (motion). Dessa motioner ska ha skickats in i god tid före, senast den 12/3. Skriv förslaget på ett sådant sätt att det blir tydligt vad som föreslås. Inled gärna med "jag/vi föreslår att..." och skriv sedan argument som kan tala för förslaget. ange även namn på förslagsställare och ett telefonnummer där styrelsen kan nå dig. Mejla förslag till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Som medlem kan du också komma med nomineringar (förslag) på medlemmar som är intresserad av att få förtroendet att ingå i styrelsen. Vid detta årsmöte ska tre styrelseposter tillsättas för en period av två år. 

Vidare kan du som medlem komma med förslag på personer som vill få förtroendet att vara ordförande för föreningen under ett år.

Inte nog med det, du kan också anmäla ditt intresse eller lämna förslag på personer som vill fungera som erättare för styrelsemedlemmar som ej kan komma på styrelsemötena. Inför kommande mandatperiod ska tre ersättare väljas för en period av ett år.

Ta kontakt med någon i nuvarande styrelse, om du undrar vad det innebär att sitta i styrelsen. Vilka som är invalda i nuvarande styrelse hittar du här Styrelsen (filmstudion.nu)

Förslag skickas in till valberedningen (Gunilla Wijkmark: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller Inger Tolfes: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Skicka in förslag senast den 12/3.

Dagorning för årsmötet, inkomna förslag (propositioner-förslag från sittande styrelse och motioner-förslag från medlemmar), styrelsens yttrande om inkomna motioner, samt valberedningens förslag presenteras på årsmötet.

Vissa handlingar (valberedningens förslag, versamhetsberättelse för 2022 ) kan du även se under fliken "Medlemskap"-Årsmöte" i menyn på denna sida redan nu.

 

Välkommen!

Styrelsen och valberedningen för Trollhättans Filmstudio

 

 

Registrera er för vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vårt nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som skickas ut inför visningar som påminnelse och för att ge aktuell information som styrelsen vill delge våra medlemmar.

Denna skickas från en extern tjänst som heter mailchimp och tillåter att vi skickar ut till alla medlemmar utan att det skall bli problem med antalet utskick. Registrera er genom att fylla i formuläret till vänster. De som lämnat på lapp fyller vi i men för att vara säker på att ni är registrerade kan ni ändå registrera er här. man kan bara registreras en gång.