VÄLKOMNA till Trollhättans Filmstudios 35-årsjubileum!

Vi firar detta på Hebeteatern lördag den 4 november med film , mat och dryck tillsammans med dig som är medlem i höstens filmstudios. Varje medlem får ta med en gäst.

Programmet startar kl 15.00 med mingel och därefter kommer en första film kl 16.00 följt av en festlig 3-rätters middag med vin och därefter ytterligare en film. Kvällen avslutas runt kl. 22.00

Vi kommer att visa två alldeles nya filmer som ännu ej visats i Trollhättan/Sverige.

Pris: 200:- / person

För att delta i detta trevliga arrangemang anmäler du dig till kassören Håkan som finns på plats före och strax efter de kommande filmerna , alternativt betalar du in avgiften till vårt postgiro 470949-9 eller Swish 0762 175609.

Ange namn samt ev särskilda önskemål angående kost.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM 25 OKTOBER 2017

Hjärtligt välkomna !

 

Registrera er för vårt nyhetsbrev

* indicates required

Vårt nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som skickas ut inför visningar som påminnelse och för att ge aktuell information som styrelsen vill delge våra medlemmar.

Denna skickas från en extern tjänst som heter mailchimp och tillåter att vi skickar ut till alla medlemmar utan att det skall bli problem med antalet utskick. Registrera er genom att fylla i formuläret till vänster. De som lämnat på lapp fyller vi i men för att vara säker på att ni är registrerade kan ni ändå registrera er här. man kan bara registreras en gång.